Αρώματα

Αρώματα τύπου, το δικό σας εξωτικό ταξίδι καλοκαιριού

Κάποιες λέξεις είναι συνδεδεμένες στο μυαλό μας με εικόνες….Έτσι ακριβώς και το καλοκαίρι..

Συνήθως όταν ακούμε καλοκαίρι ποια εικόνα μας έρχεται πρώτη στο μυαλό;

Για μερικούς η πρώτη εικόνα είναι ένα ελληνικό νησί, θάλασσα, ήλιος, και γιατί όχι κάποιο νησιώτικο πανηγύρι και ουζάκι με παρέα και φίλους δίπλα στο κύμα. Για άλλους καλοκαίρι σημαίνει χωριό. Εικόνες με οικογένεια, φίλους και γνήσια ελληνικά γλέντια που σας μένουν για παντα αξέχαστα.

Εσείς τί σκέφτεστε όταν ακούτε τη λέξη καλοκαίρι; Μήπως μια μεγάλη εξωτική παραλία σε ένα νησί της Καραϊβικής; Αλήθεια πόσες φορές κλείσατε τα μάτια και ονειρευτήκατε πως περπατάτε σε μια παραλία με λευκή άμμο, γεμάτη φοίνικες, χαλαροί, με το κύμα να σκάει στα πόδια σας και τον θαλασσινό αέρα να σας κάνει να νιώθετε πιο ζωντανοί απο ποτέ?

Μπορεί να νομίζετε πως ένα τέτοιο ταξίδι είναι ένα άπιαστο όνειρο, όμως τελικά είναι πολύ πιο εύκολο από ότι νομίζετε να το πραγματοποιήσετε.

Πως??

Με μιά επίσκεψη στο κατάστημα Αρώματα Ζωής όπου σας περιμένει μια σειρά από εξωτικά αρώματα τύπου για να επιλεξετε το δικό σας ταξιδιάρικο άρωμα.

Κάθε στιγμή ευτυχίας, όπως και κάθε ταξίδι κρύβει μέσα του το δικό του άρωμα. Εξωτικά αρώματα τύπου με καρύδα, μάνγκο, παπάγια, βανίλια, ανανά και όχι μόνο, θα σας κάνουν κάθε στιγμή της ημέρας να ταξιδέψετε στο δικό σας αγαπημένο προορισμό, όποτε και για όσο εσείς θελήσετε. Τόσο απλά, τόσο όμορφα.

Σας προτείνουμε:

Un Jardin Sur Le Nil

Το άρωμα τύπου Un Jardin Sur Le Nil είναι ένας κήπος ζωής, αφθονίας και σπιρτάδας, όπου οι μυρωδιές του πράσινου μάνγκο, του ανθού λωτού και του ευωδιαστού σχοίνου μπλέκονται με το λιβάνι και το ξύλο συκομουριάς.«Μια νέα ιδέα φρεσκάδας, μάλλον ασυνήθιστη. Πράσινες και φυτικές μυρωδιές. Οσμές νερού και άμμου»
Πράσινο μάνγκο, λωτός, λιβάνι, κάλαμος και ξύλο συκομουριάς βρίσκονται στην καρδιά αυτής της δροσιστικής ωδής.Το άρωμα τύπου Un Jardin Sur Le Nil είναι ένας κήπος ζωής, αφθονίας και σπιρτάδας, όπου οι μυρωδιές του πράσινου μάνγκο, του ανθού λωτού και του ευωδιαστού σχοίνου μπλέκονται με το λιβάνι και το ξύλο συκομουριάς.«Μια νέα ιδέα φρεσκάδας, μάλλον ασυνήθιστη. Πράσινες και φυτικές μυρωδιές. Οσμές νερού και άμμου»
Πράσινο μάνγκο, λωτός, λιβάνι, κάλαμος και ξύλο συκομουριάς βρίσκονται στην καρδιά αυτής της δροσιστικής ωδής.

Εσείς επιλέξτε τον προορισμό των ονείρων σας για τις φετινές σας διακοπές και αφήστε απλά το άρωμα τύπου σας να σας ταξιδέψει εκεί.

Το άρωμά σας είναι μια προσωπική υπόθεση, και η επιλογή του θα είναι η δική σας υπογραφή, η δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα, θηλυκή, ανεξάρτητη, δυναμική, ,για μια γυναίκα γεμάτη πάθος που ξέρει να διεκδικεί την τελειότητα.

Στο κατάστημα Αρώματα Ζωής θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία από γυναικεία και ανδρικά αρώματα τύπου για να επιλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει στις καλύτερες τιμές της αγοράς και το κυριότερο, με την πιο άψογη και φιλική εξυπηρέτηση.

Στα γυναικεία αρώματα τύπου ο προορισμός σας είναι τα Αρώματα Ζωής

Θα μας βρείτε Δημητρίου Γούναρη 41, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Τηλέφωνο: 2310235655 Email: info@aromatazois.gr

Related Posts