Αρώματα

Ανδρικά αρώματα τύπου, για άνδρες που δεν περνούν απαρατήρητοι..

Το ανδρικό άρωμα σημαίνει πολύ περισσότερα από το να μυρίζετε απλά όμορφα. Είναι στυλ. Είναι υπογραφή προσωπικότητας, είναι ο τρόπος ζωής σας. Το άρωμά σας έχει να πει μια ιστορία για εσάς, την δική σας ιστορία.

Μια ιστορία που θα μιλά για έναν άνδρα πολυταξιδεμένο, με πολλές δυνατές εμπειρίες στη βαλίτσα του, έναν άνδρα περιπετειώδη που ζει έντονα, που κατακτά τα όνειρα του,τη ζωή και τις καρδιές των γυναικών. Ένα τέτοιο άρωμα τύπου, ξυλώδες με νότες κέδρου και όχι μόνο, όπως το άρωμα τύπου Terre di Hermes ή το άρωμα τύπου Tom Ford Our wood, ένα άρωμα δροσιάς και έντασης, έχει να πει πολλά για εσάς και να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ή μπορει να μιλάει για έναν άντρα παλαιάς κοπής, με αξεπέραστη γοητεία, δύναμη και στυλ που μπορεί να κερδίσει τα βλέμματα θαυμασμού από τους γύρω του οπου κι αν βρίσκεται. Χωρίς καμιά προσπάθεια, απλά και μόνο απολαμβάνοντας τον καφέ του με φίλους στο κέντρο, ή πίνοντας ένα ποτήρι κρασί δίπλα στη θάλασσα. Για εσάς λοιπόν, ένα άρωμα τύπου με βάση το νερολί, όπως το άρωμα τύπου Aqua di Gio, ή το άρωμα τύπου Neroli Portofino είναι η ιδανική επιλογή, για φρεσκάδα και μια αρρενωπή ήρεμη δύναμη που θα μαγνητίζει ολη την προσοχή πάνω σας.

Απο την άλλη μπορεί να είστε ένας άντρας λάτρης του μυστηρίου, με μια προσωπικότητα πολυεπίπεδη, που σας αρέσουν η ένταση μα και οι εκπλήξεις. Για εσάς λοιπόν, ένα άρωμα τύπου με μπαχαρικά μέσα, όπως το άρωμα τύπου 1 million paco rabbane, ή το άρωμα τύπου Armani Code θα αφήσει τους άλλους να καταλάβουν πως είστε ένας άνθρωπος που το πάθος του για ζωή τον κάνει ασυναγώνιστα γοητευτικό, αρρενωπό και μυστηριώδη. Και το μυστήριο αρέσει πολύ.

Γνωρίστε το νέο μοναδικό άρωμα Alexandria II

Σε όποια κατηγορία κι αν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας, μια επίσκεψη στο κατάστημα Αρώματα Ζωής θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που είναι το πιο τέλειο για εσάς.

Τα ανδρικά αρώματα μέσα από την τεράστια ποικιλία τους δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άντρα να βρει τη δική του “υπογραφή” είτε είναι αθλητικός και λάτρης της αδρεναλίνης, είτε μυστηριώδης με την αξεπέραστη γοητεία ενός ώριμου άνδρα.

Το άρωμα σας είναι μια προσωπική υπόθεση, και η επιλογή του θα είναι η δική σας υπογραφή, η δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα, αρρενωπή ,δυναμική, πολύπλοκη και μυστηριώδη προσωπικότητα για έναν άνδρα γεμάτο γοητεία που ξέρει να προκαλεί τον θαυμασμό.

Στο κατάστημα Αρώματα Ζωής θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία από ανδρικά αρώματα τύπου για να επιλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει στις καλύτερες τιμές της αγοράς και το κυριότερο, με την πιο άψογη και φιλική εξυπηρέτηση.

Αρώματα Ζωής, ο προορισμός σας στα ανδρικά αρώματα τύπου.

Θα μας βρείτε: Δημητρίου Γούναρη 41, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Τηλέφωνο: 2310235655 Email: info@aromatazois.gr

Related Posts